Een succesvolle begeleiding of behandeling is in onze ogen alleen haalbaar als er een klik is tussen behandelaar en cliënt. Verder speelt de omgeving waarin u wordt ondersteunt ook een belangrijke rol.

Bij centrumFIT vinden wij het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Vandaar dat wij onze uiterste best hebben gedaan om een huiselijke en warme sfeer te creëren.

Uiteraard werken er bij centrumFIT alleen deskundige en gediplomeerde werknemers. Om de kwaliteit te behouden is ontwikkeling in kennis en vaardigheden noodzakelijk. Vandaar dat onze medewerkers steeds weer bezig zijn met aanvullende opleidingen en intercollegiaal overleg.

Door de interne samenwerking van de diverse behandelaars zijn er korte lijnen mogelijk, waardoor aanpassingen en veranderingen direct worden geïmplementeerd.

Als verder onderstaande uitspraken aanspreken bij uw visie of uw gevoel dan is de kans groot dat u de juiste praktijk heeft gevonden!

 

U wilt als werkgever of werknemer een snelle hervatting van de werkzaamheden en direct overleg met de leidinggevende of H.R. medewerker belangrijk vindt.
U vindt vitaliteit in een organisatie en in de mens belangrijk.
U vindt het als sporter belangrijk dat u snel weer het sporten kan hervatten.
U wilt juist voorkomen dat u (weer) een blessure oploopt waardoor u niet kunt sporten.
U zoekt deskundige begeleiding bij het behalen van uw sportieve doelen.
U blijft als vitale senior graag fietsen of wandelen.
U wilt energiek en vitaal in het leven staan.
U wilt langdurig op gewicht blijven. Diëten hebben steeds een kortdurend effect, omdat de motivatie ontbreekt om dit lang vol te houden.
Uw relatie met uw levenspartner of vrienden wilt u weer nieuw leven inblazen, omdat u nu te weinig energie heeft door vermoeidheid of prikkelbaarheid.
U wilt weer enthousiast met uw werk bezig zijn.
U wilt in uw leven fit blijven om uw dagelijks functioneren, werk of sport te kunnen blijven uitoefenen.
U wilt binnen 24 uur een deskundig oordeel.

 

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Na een succesvolle eerste keer, zal het echospreekuur op locatie bij Schoenenwinkel van Son worden herhaald op de eerste woensdagochtend in September. Nadere informatie volgt

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein