Voor een behandeling chiropractie heeft u geen verwijzing nodig van de huisarts.

Chiropractie wordt uit de aanvullende verzekering vergoed. De hoogte van de vergoeding door de zorgverzekeraar is afhankelijk van uw zorgpolis. Het is raadzaam om eerst goed te kijken in uw polisvoorwaarden, zodat u vooraf goed bent geïnformeerd.

Bij de chiropractor wordt de rekening eerst door de cli├źnt zelf betaald (per pin) waarna u zelf de rekening aan uw zorgverzekeraar opstuurt.

Vaak worden meerdere zorgverleners uit hetzelfde stukje budget vergoed. Vandaar dat u goed moet weten hoeveel vergoeding u nog over heeft, voordat u met de behandeling gaat starten.

Fysiotherapie en chiropractie vallen bij de meeste zorgverzekeraar niet in hetzelfde budget. Chiropractie en acupunctuur vallen wel vaak onder hetzelfde budget.

Vanaf 2013 wordt er over chiropractie BTW geheven. Hierdoor zijn de tarieven ook veranderd ten opzichte van 2012. In 2014 zijn de tarieven hetzelfde gebleven. De tarieven voor de eerste afspraak zijn 60 euro (60 minuten) De tarieven voor vervolg afspraken zijn 50 euro (20 minuten)
Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Hersenschade door een sportongeval blijkt veel vaker voor te komen dan gedacht. Afgelopen jaar overkwam het 3200 mensen. Jaarlijks overlijden zes mensen aan hoofdletsel dat tijdens het sporten is opgelopen. De gevaarlijkste activiteiten zijn paardri...

Volgende

Nieuw: EPTE bij chronische peesklachten