Onderstaande reviews zijn overgenomen van www.zorgkaartnederland.nl

Cliënt 1
Ik was door mijn enkel gegaan met tennis. Was meteen een fysiotherapeut bereikbaar. Daardoor wist ik wat ik moest doen en was ik snel hersteld. Verder goede begeleiding en snel weer kunnen tennissen. Behandeling is gegeven door een sportfysiotherapeut gespecialiseerd in tennis. Fysiotherapeut is zeer kundig. Er wordt gebruik gemaakt van video-analyse ter ondersteuning. Ontvangst is erg prettig. Mooie accommodatie. Hartelijke receptioniste. Je voelt je er meteen thuis. Binnen 24 uur wordt je ingepland. Als laatste wordt er contact opgenomen met je trainer om af te stemmen wanneer je weer kan sporten en wat je mag doen. Kortom: zeer uitgebreide en intensieve begeleiding.
Cliënt 2
Heel mooie praktijk met bijzonder vriendelijke en vakkundige begeleiding en een prachtige trainingszaal.
Cliënt 3
ik voel dat er bij centrum fit echt met hart en ziel gewerkt wordt, en ook met plezier en belangstelling voor de klant, in een gastvrije, rustige praktijkruimte
Cliënt 4
Mooie praktijk, makkelijk vindbaar naast een sporthal en een gezellige ontvangstruimte. Zeer doelgerichte behandelingen en trainingsschema’s en een goede individuele begeleiding.
Cliënt 5
Ik ben zeer tevreden over Centrum Fit. Het heeft een huiselijke uitstraling waar men na een behandeling of training een kopje koffie kan drinken en men zich hier snel op z´n gemak voelt.

Wilt u ook een waardering plaatsen, dan kan dit op:

http://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/fysiotherapiepraktijk-centrumfit-fysio-etten-leur-3038761/waardering

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

werknemers die regelmatig bewegen productiever zijn en zich positiever uitlaten over hun collega's.

Volgende

Veel gegeven oefeningen voor schouderklachten en rugklachten staan nu op ons you tube kanaal centrumfit