08/06/13

ETTEN-LEUR – Ze zijn jong (onder de veertig), woonachtig in Etten-Leur en hebben hier een succesvolle onderneming. En ze zijn genomineerd.

De BOV-commissie van de Junior Kamer maakte gistermiddag de vier genomineerden bekend die meedingen naar de titel ‘De Beste Jonge Ondernemer van Etten-Leur’.

Deze verkiezing wordt traditioneel gehouden net voor de opening van Lekker Etten-Leur, dit keer op 6 en 7 september.

De genomineerden zijn: Marieken de Lange en Eline de Lange-Braat van CentrumFIT, Stevie Wijnings en Bram de Vos van Visspeciaalzaak Havenzicht, Roel Mangnus en Evert van Bergen van Suit Up Now en Kevin Milton van De Zeeuwse Bron.

Gistermiddag konden de genomineerden meteen kennismaken met de jury, bestaande uit Mariëlle Bastiaansen, Tonny van de Ven-de Jong en Andreas van den Goorbergh.

Zij gaan de komende tijd bij de ondernemers op bezoek voor nadere kennismaking en een interview. Hierna zullen zij een definitieve winnaar kiezen.

http://deetten-leursebode.nl/articles/102141

http://www.bndestem.nl/regio/etten-leur/vier-genomineerden-voor-jongerenprijs-etten-leur-1.3855270

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Reflextherapie is gebaseerd op de stimulatie van een of meerdere gebieden van het lichaam dat leidt tot een reflex die de balans van het hormoonsysteem, het spijsverterings-kanaal of een orgaan kan herstellen. Door middel van de Luxomed kan de kla...

Volgende

Locatie: Van Son schoenen te Etten-Leur. Voorkom teleurstelling. Meld je aan 076-5034092