08/01/13

Na het nieuws te hebben vernomen dat er dit jaar geen traditionele kerstmarkt wordt gehouden in Etten-Leur hebben Marieken de Lange en Eline de Lange-Braat van centrumFIT de krachten gebundeld met een aantal enthousiaste ondernemers. Een kerstmarkt hoort bij het krijgen van een kerstgevoel. Het snuffelen tussen kraampjes, het nuttigen van glühwein of chocomel, kerstliedjes door de speeker, zijn een aantal elementen die de kriebels rond Kerstmis aanwakkeren.

Er zijn veel mensen afgekomen op deze eerste Sfeervol Vitaal markt. Ruim 300 mensen hebben de benen gestrekt tussen het ontbijt en het avondeten in. Het was een ideale tijd om even een frisse neus te halen.

De diverse ondernemers hebben veel geïnteresseerde “snuffelaars” geholpen. Verder is er een fors bedrag opgehaald voor Stichting Mees en de weeshuizen in Sri Lanka. Het geld wordt door de initiatiefnemers  van deze Stichtingen goed besteed.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Een op de drie werknemers die ziek thuis zit, heeft psychische klachten door stress van het werk. Minister Lodwijk Asscher van Sociale Zaken trekt vanaf volgend jaar extra geld uit om werkstress tegen te gaan. ,,Ik ben enorm geschrokken van de...

Volgende

Veel gegeven oefeningen voor schouderklachten en rugklachten staan nu op ons you tube kanaal centrumfit