08/01/13

Na het nieuws te hebben vernomen dat er dit jaar geen traditionele kerstmarkt wordt gehouden in Etten-Leur hebben Marieken de Lange en Eline de Lange-Braat van centrumFIT de krachten gebundeld met een aantal enthousiaste ondernemers. Een kerstmarkt hoort bij het krijgen van een kerstgevoel. Het snuffelen tussen kraampjes, het nuttigen van glühwein of chocomel, kerstliedjes door de speeker, zijn een aantal elementen die de kriebels rond Kerstmis aanwakkeren.

Er zijn veel mensen afgekomen op deze eerste Sfeervol Vitaal markt. Ruim 300 mensen hebben de benen gestrekt tussen het ontbijt en het avondeten in. Het was een ideale tijd om even een frisse neus te halen.

De diverse ondernemers hebben veel geïnteresseerde “snuffelaars” geholpen. Verder is er een fors bedrag opgehaald voor Stichting Mees en de weeshuizen in Sri Lanka. Het geld wordt door de initiatiefnemers  van deze Stichtingen goed besteed.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Vanaf april kunt u ook bij ons terecht voor voetbehandeling. Medisch pedicure Nada zal u met alle toewijding behandelen aan uw voeten, wanneer u bijvoorbeeld diabeet of reuma patiënt bent.

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein