24/08/13

Vanaf  het winter tennis seizoen 2013 zal centrumFIT ondersteunende specifieke kracht en conditie training gaan verzorgen aan de tennissers van Tennis.wb.

Tennis.wb Academy biedt jeugdige talenten de kans om regionaal met elkaar in niveaugroepen te trainen. Met een individueel aangepast volledig trainings- en wedstrijdprogramma worden spelers geholpen het maximale uit zichzelf te halen. Regio(sub)top in de verschillende categorieën, landelijke (sub)top of internationaal, alles is mogelijk. Tennis.wb Academy werkt daarbij nauw samen met de KNLTB.

Tennis.wb stelt zich als doel het tennisonderricht op de verschillende verenigingen kwalitatief te verbeteren. Daarnaast wil de bij Tennis.wb ondergebrachte ‘Academy’ jeugdige talenten klaarstomen voor de landelijke (sub)top.

Op zaterdagochtend zal Laurens Haxelmans, zelf een zeer getalenteerde tennissers en momenteel een 3 speler, zijn fysiotherapeutische kennis en ervaring uit de tenniswereld gaan samenvoegen tot een goed programma.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein