04/07/18

Op 2 juli heeft de wethouder van sport van de gemeente Drimmelen de locatie in Made officieel geopend. Ook hier gaan we de handen ineenslaan met de instructeurs van Anytime Fitness.

Voor beiden zijn er een aantal voordelen te noemen van de samenwerking. Zo kan er snel geschakeld worden als sporters fysieke klachten hebben. Door goed overleg tussen fysiotherapeut en fitnessinstructeur kan het trainingsschema worden aangepast en heeft dit een toegevoegde waarde op het herstel.
Daarnaast zal iemand met chronische rug- en/of nekklachten niet zo snel lid worden van een sportschool. Met advies en begeleiding van de fysiotherapeut wordt het trainingsschema helemaal op maat gemaakt en aangepast aan de mogelijkheden van de cliënt.

In Made zal alleen fysiotherapie worden aangeboden, zowel voor leden als niet-leden. Iedereen is van harte welkom. We zijn gespecialiseerd schouder-, wervelkolom, knieklachten, maar ook sport specifieke blessures en revalidatie na operaties zoals nieuwe gewrichten, voorste kruisbanden, hernia operaties, etc. Daarnaast zijn we continu in ontwikkeling om de beste specialist van de regio te worden.

Nieuwe behandelmethodes
De afgelopen jaren is er door ons flink geïnvesteerd in uitbreiding van de fysiotherapeutische dienstverlening. Naast sport- en arbeidsfysiotherapie is o.a. dry-needling en echografie niet meer weg te denken in de praktijk.

ECHO en EPTE
Steeds zijn we op zoek naar de nieuwste diagnose- en behandelmethodes. Zo zal vanaf 28 juni EPTE therapie worden toegevoegd aan de uitgebreide lijst van behandelmogelijkheden.
EPTE (Echogeleide Percutane electrolyse) is een nieuwe en innovatieve behandelmethode die gebruikt wordt bij langdurige/chronische blessures zoals hielspoor-, achillespees-, tenniselleboog-, kniepeesklachten en meer. Onder geleide van echografie wordt een naald ingebracht op het aangedane weefsel. Met een galvanische stroom wordt deze plek behandeld, zodat het zich kan herstellen. Met 4 tot 6 behandelingen zijn de klachten bij de juiste toepassing al fors afgenomen of hersteld.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

werknemers die regelmatig bewegen productiever zijn en zich positiever uitlaten over hun collega's.

Volgende

Veel gegeven oefeningen voor schouderklachten en rugklachten staan nu op ons you tube kanaal centrumfit