16/06/13

Op 15 juni 2013 werd voor de tweede keer de jaarlijkse centrumFIT BBQ gehouden. Vorig jaar was het al een geweldig succes met ruim 50 klanten. Dit jaar werd dit ruim overschreden met meer dan 70 enthousiaste BBQ-ers.

Dit jaar is er gekozen om voor de BBQ, de eerste centrumFIT motortocht te laten starten. Door Hans Post was een mooie route uitgezet door het geweldige platteland van West-Brabant. Met tien geweldige motoren zijn we via Hoeven eerst een kopje koffie gaan drinken in het altijd knusse Willemstad. Van daar uit is de tocht verder gegaan naar Sint Maartensdijk om te lunchen in Het Raedthuys Restaurant & Suites (http://www.raedthuystholen.nl/).

Na een heerlijke lunch in een sfeervol restaurant zijn we via Hoogerheide, Wouwse Plantage en Rijsbergen weer bij centrumFIT geƫindigd.

Een heerlijke tocht van 180 km, een goed gezelschap en een stralende, vooral zonnige dag, heeft van dit evenement een succes gemaakt.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Vitale werknemers zijn productief, creatief, mentaal weerbaar en continu inzetbaar.

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein