15/11/15

Vandaag heeft directeur Marieken de Lange, als hoofdsponsor, haar handtekening gezet onder het sponsorcontract  van het Etten-Leurse sportgala.

Mede eigenaar Eline de Lange-Braat heeft al jarenlang een band met dit geweldige evenement. Als jonge tennisster is ze een paar keer genomineerd geweest voor het sportgala. Toen werd het gala nog gehouden in de voormalige Lage Banken.

“Toen we benaderd werden om hoofdsponsor te worden hebben we niet lang na hoeven denken”, aldus Marieken de Lange. We zijn de afgelopen jaren graag naar dit mooie evenement gegaan, wat belangrijk is voor de gemeente Etten-Leur en de sporters uit Etten-Leur.

We willen graag ons business netwerk koppelen aan de sporters. In Hoogerheide werd dit jaar het eerste Business meets sports georganiseerd tijdens de Eneco tijdrit. Zo’n bijeenkomst is ook een mooie meerwaarde in Etten-Leur. Samen met onze business partners van BNI, een netwerkbijeenkomst waar Marieken de Lange chapter directeur is, ondersteunen we niet voor niets met z’n allen het motto “geven loont”.

60355_337455533018576_1548731222_n

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Al een aantal jaar is podotherapie Hermanns & Hermanns een vaste samenwerkingspartner binnen ons centrum. Daardoor kunnen we eenvoudig overleggen tussen fysiotherapeut en podotherapeut

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein