12/05/13

Op 1 en 2 juni 2013 zal de eerste SamenLoop voor Hoop in Etten-Leur worden gehouden bij atletiek vereniging Achilles. Tijdens deze 24-uurs wandelevenement zal er zo veel mogelijk geld worden opgehaald ten bate van KWF Kankerbestrijding.

Met dit bijzondere evenement wordt het leven gevierd, worden (ex)kankerpatiënten in het zonnetje gezet, worden overledenen herdacht en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Uiteraard steunt centrumFIT dit geweldige initiatief als sponsor, maar ook door zo veel mogelijk kaarsenzakken te verkopen voor de prachtige kaarsen ceremonie die ‘s avonds gehouden wordt.

Namens het team worden alle deelnemers heel veel succes gewenst!

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Reflextherapie is gebaseerd op de stimulatie van een of meerdere gebieden van het lichaam dat leidt tot een reflex die de balans van het hormoonsysteem, het spijsverterings-kanaal of een orgaan kan herstellen. Door middel van de Luxomed kan de kla...

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein