06/03/13

CentrumFIT zal dit jaar voor het eerst deelnemen aan het bedrijventoernooi van TC. de Vijfhuizen in Etten-Leur. In het weekend van 8 en 9 maart zal op de tennisbanen van TC de Vijfhuizen alweer voor het zesde jaar gestreden worden om de titel onder diverse bedrijven uit Etten-Leur en omgeving.

Voor wie: Bedrijven in en rondom Etten-Leur met werknemers, vanaf 18 jaar, die in recreatieve sfeer graag een balletje slaan. De deelnemers hoeven geen lid te zijn van een tennisvereniging, enige tenniservaring is echter gewenst. Elk team speelt onder zijn/haar bedrijfsnaam. Een team bestaat uit minimaal 4 personen, 2 heren en 2 dames.

Zal centrumFIT dit jaar meteen de finale halen? Met Marieken de Lange, Jolanda Coremans, Ellie Schinkel, Hans Remie en Anton Coremans zal er wel een gooi naar de titel worden gedaan.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Hersenschade door een sportongeval blijkt veel vaker voor te komen dan gedacht. Afgelopen jaar overkwam het 3200 mensen. Jaarlijks overlijden zes mensen aan hoofdletsel dat tijdens het sporten is opgelopen. De gevaarlijkste activiteiten zijn paardri...

Volgende

Fysiotherapie valt onder de vitale beroepen en wij blijven dus geopend in Etten-Leur en Hoogerheide corona update