20/04/16

Dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen om wederom de Run Bike Run van Hoogerheide te organiseren op 22 mei. Er waren zo veel spontane reacties, dat een vervolg niet kon uitblijven.

Dit jaar is er gekozen voor een professionelere aanpak. Er is een Stichting met bestuur opgericht. Verder zijn we aangesloten bij de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). De wedstrijd is naast professioneler wel even gezellig en toegankelijk voor iedereen.

Om 11.00 starten we met de individuele/duo’s. Om 13.15 zal de Nederlandse top in een besloten teamwedstrijd (Series) het asfalt uit de straat rennen/fietsen. De afstanden zijn 2,5 km-22 km-5 km op een volledig verharde ondergrond en verkeersvrij parcours.

Dit jaar hebben we een hoofdsponsor gevonden die zich 3 jaar aan het evenement verbindt namelijk Bouwgroep De Nijs-Soffers. Verder wordt het evenement massaal gesponsord door overige Hoogerheidse en Bergse bedrijven.

Inschrijven kan tot 20 mei op www.runbikerunhoogerheide.nl

RBR 2016 flyer final voorkant (002)

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Vitale werknemers zijn productief, creatief, mentaal weerbaar en continu inzetbaar.

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein