20/04/16

Dit jaar heeft de organisatie ervoor gekozen om wederom de Run Bike Run van Hoogerheide te organiseren op 22 mei. Er waren zo veel spontane reacties, dat een vervolg niet kon uitblijven.

Dit jaar is er gekozen voor een professionelere aanpak. Er is een Stichting met bestuur opgericht. Verder zijn we aangesloten bij de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). De wedstrijd is naast professioneler wel even gezellig en toegankelijk voor iedereen.

Om 11.00 starten we met de individuele/duo’s. Om 13.15 zal de Nederlandse top in een besloten teamwedstrijd (Series) het asfalt uit de straat rennen/fietsen. De afstanden zijn 2,5 km-22 km-5 km op een volledig verharde ondergrond en verkeersvrij parcours.

Dit jaar hebben we een hoofdsponsor gevonden die zich 3 jaar aan het evenement verbindt namelijk Bouwgroep De Nijs-Soffers. Verder wordt het evenement massaal gesponsord door overige Hoogerheidse en Bergse bedrijven.

Inschrijven kan tot 20 mei op www.runbikerunhoogerheide.nl

RBR 2016 flyer final voorkant (002)

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Reflextherapie is gebaseerd op de stimulatie van een of meerdere gebieden van het lichaam dat leidt tot een reflex die de balans van het hormoonsysteem, het spijsverterings-kanaal of een orgaan kan herstellen. Door middel van de Luxomed kan de kla...

Volgende

Fysiotherapie valt onder de vitale beroepen en wij blijven dus geopend in Etten-Leur en Hoogerheide corona update