03/11/13

Op de laatste zaterdag van november zal het 2 de  centrumFIT familie tennistoernooi plaatsvinden. De zomerperiode is bijna afgesloten. De zaaltrainingen en binnen competitie is weer begonnen.

Tijd om na een paar weken binnen tennissen de ontwikkelingen te meten in een gezellig toernooi. Hoe vaak komt het voor dat jullie met het hele gezin op de tennisbaan staan? Hoe vaak vormen jullie een tenniskoppel tussen ouders, opa’s of oma’s, ooms of tantes met de kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes?

 

Bij het centrumFIT familie tennis toernooi kan het allemaal.

Wat is de bedoeling

–          Op zaterdag 30 november 2013 zijn er tennisbanen gereserveerd van 13.00-17.00 uur bij Top Shot in Etten-Leur.

–          Jullie kunnen je inschrijven per koppel. Dit koppel bestaat uit 1 volwassene en 1 kind. Leeftijd kind: 8 t/m 15 jaar

–          Dit koppel kan zijn 1 ouder met 1 kind,  1 grootouder met 1 kleinkind, 1 tante of oom met neefje of nichtje, etc..

Iedere combinatie is mogelijk!

–          Als er weinig tennissers in de familie zitten, dan kun je ook altijd inschrijven met een vriend of buurman/-vrouw.

–          Inschrijven zonder tennismaatje kan ook, dan regelen wij een maatje voor je.

–          Per koppel wordt er steeds 30 minuten getennist. De koppels worden ingedeeld naar leeftijd van het kind.

 

Waar gaan we gezellig tennissen

–          Bij tenniscentrum Top Shot, Couperuslaan 18 te Etten-Leur

Aanvang

–          Aanvang: vanaf 12.30

–          Kom op tijd vanwege registratie en betaling

Kosten

–          Per koppel bedragen de kosten 10 euro. Contant betalen bij registratie.

–          Een gratis consumptie is inbegrepen

 

Aanmelden

Jullie kunnen je aanmelden per e-mail op info@centrumfit.nl. Geef per koppel duidelijk je naam en telefoonnummer door. Verder is de leeftijd van het kind belangrijk voor de indeling van de groepen.

Aanmelden kan tot 23 november 2013

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Reflextherapie is gebaseerd op de stimulatie van een of meerdere gebieden van het lichaam dat leidt tot een reflex die de balans van het hormoonsysteem, het spijsverterings-kanaal of een orgaan kan herstellen. Door middel van de Luxomed kan de kla...

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein