05/09/16

Vanaf 1 september heeft centrumFIT haar dienstverlening uitgebreid met podotherapiepraktijk Hermanns & Hermanns.

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie in Zeeland, Brabant en Limburg. Ons team bestaat uit podotherapeuten (met specialisaties in reuma, diabetes, sport, en echografie), zolentechnici en secretariële medewerkers.
Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten, knieklachten en rugklachten. Om deze klachten te verhelpen wordt een therapie op maat toegepast, meestal in de vorm van steunzolen (ook wel inlegzolen/zooltjes genoemd) of ortheses (teenstukjes) in combinatie met oefeningen.
We onderscheiden ons door gebruik te maken van de nieuwste behandelmethodes en apparatuur zoals 3D-scans, digitale drukmeetanalyse, high speed camera en echografie.

Podotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft van uw huisarts. De vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Wij hopen met deze dienstverlening nog meer maatwerk te kunnen bieden aan onze klanten.

podo

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Vanaf april kunt u ook bij ons terecht voor voetbehandeling. Medisch pedicure Nada zal u met alle toewijding behandelen aan uw voeten, wanneer u bijvoorbeeld diabeet of reuma patiënt bent.

Volgende

Locatie: Van Son schoenen te Etten-Leur. Voorkom teleurstelling. Meld je aan 076-5034092