05/09/16

Vanaf 1 september heeft centrumFIT haar dienstverlening uitgebreid met podotherapiepraktijk Hermanns & Hermanns.

Podotherapie Hermanns is een groepspraktijk voor podotherapie in Zeeland, Brabant en Limburg. Ons team bestaat uit podotherapeuten (met specialisaties in reuma, diabetes, sport, en echografie), zolentechnici en secretariële medewerkers.
Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten, knieklachten en rugklachten. Om deze klachten te verhelpen wordt een therapie op maat toegepast, meestal in de vorm van steunzolen (ook wel inlegzolen/zooltjes genoemd) of ortheses (teenstukjes) in combinatie met oefeningen.
We onderscheiden ons door gebruik te maken van de nieuwste behandelmethodes en apparatuur zoals 3D-scans, digitale drukmeetanalyse, high speed camera en echografie.

Podotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing nodig heeft van uw huisarts. De vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Wij hopen met deze dienstverlening nog meer maatwerk te kunnen bieden aan onze klanten.

podo

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Vanaf medio oktober 2014 zal er ook in Hoogerheide gestart worden met algemene en specifieke fysiotherapeutische zorg van hoge kwaliteit. Ook hier richten we ons op revalidatie, sportbegeleiding, sportblessure behandeling, arbeidsre-integratie en werkp...

Volgende

Fysiotherapie valt onder de vitale beroepen en wij blijven dus geopend in Etten-Leur en Hoogerheide corona update