14/04/14

De komende maanden staan er weer leuke bijeenkomsten op het programma die georganiseerd worden door werknemers van centrumFIT:

10 mei van 13.00-16.00: informatiemiddag voor mensen met longproblematiek zoals C.O.P.D.

De organisatie is in handen van C.O.P.D. gespecialiseerde fysiotherapeute Jaentien Koperberg
Ieder uur worden er lezingen gehouden door Jaentien Koperberg (fysiotherapeute), Irene Kop (voedingsdeskundige) en Joyce Mellema (Apothekersassistente BENU)

Lezing over golfblessures en techniek van slaan

Het duo Eline de Lange (Sportfysiotherapeute gespecialiseerd in golfblessures) en Edwin Derksen (golfprofessional) bereiden een interessante middag voor over de moeilijkheden van de golfbeweging.
Deze middag zal gehouden worden bij Indoor Golf Etten-Leur van Ruud Goetjaer, zodat het technische gedeelte goed in kaart kan worden gebracht.

9 juni (tweede Pinksterdag): 5 km tijdens de Lelieloop

Anouk Kerstens, fysiotherapeute gespecialiseerd in hardlopen, heeft een groep kinderen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar opgetraind om samen de 5 km te gaan lopen. Voorafgaand aan de wedstrijd hebben ze een aantal weken getraind op kracht, looptechniek en uiteraard de conditie.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Reflextherapie is gebaseerd op de stimulatie van een of meerdere gebieden van het lichaam dat leidt tot een reflex die de balans van het hormoonsysteem, het spijsverterings-kanaal of een orgaan kan herstellen. Door middel van de Luxomed kan de kla...

Volgende

Fysiotherapie valt onder de vitale beroepen en wij blijven dus geopend in Etten-Leur en Hoogerheide corona update