14/04/14

De komende maanden staan er weer leuke bijeenkomsten op het programma die georganiseerd worden door werknemers van centrumFIT:

10 mei van 13.00-16.00: informatiemiddag voor mensen met longproblematiek zoals C.O.P.D.

De organisatie is in handen van C.O.P.D. gespecialiseerde fysiotherapeute Jaentien Koperberg
Ieder uur worden er lezingen gehouden door Jaentien Koperberg (fysiotherapeute), Irene Kop (voedingsdeskundige) en Joyce Mellema (Apothekersassistente BENU)

Lezing over golfblessures en techniek van slaan

Het duo Eline de Lange (Sportfysiotherapeute gespecialiseerd in golfblessures) en Edwin Derksen (golfprofessional) bereiden een interessante middag voor over de moeilijkheden van de golfbeweging.
Deze middag zal gehouden worden bij Indoor Golf Etten-Leur van Ruud Goetjaer, zodat het technische gedeelte goed in kaart kan worden gebracht.

9 juni (tweede Pinksterdag): 5 km tijdens de Lelieloop

Anouk Kerstens, fysiotherapeute gespecialiseerd in hardlopen, heeft een groep kinderen in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar opgetraind om samen de 5 km te gaan lopen. Voorafgaand aan de wedstrijd hebben ze een aantal weken getraind op kracht, looptechniek en uiteraard de conditie.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Vanaf medio oktober 2014 zal er ook in Hoogerheide gestart worden met algemene en specifieke fysiotherapeutische zorg van hoge kwaliteit. Ook hier richten we ons op revalidatie, sportbegeleiding, sportblessure behandeling, arbeidsre-integratie en werkp...

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein