26/03/14

Op vrijdag en zaterdag 21 en 22 maart 2014 hebben diverse medewerkers van centrumFIT een bijdrage geleverd in Het Turfschip te Etten-Leur. Irene Kop, Stefan Bonroy, Susanne Spaapen, Rachel Verheijen en Marieken de Lange waren een enorme ondersteuning tijdens de bingo activiteiten.

IMG-20140322-WA0007Het mes sneed tijdens de landelijke vrijwilligersactie van NLdoet in het Turfschip aan twee kanten. Zowel cliënten als vrijwilligers van de stichting Pauwer, beleefden zaterdag in het Turfschip een onvergetelijke dag. De stichting die onderdeel uitmaakt van de Amarant Groep biedt zorg op maat aan jongeren en volwassenen met een onder andere een meervoudige beperking of niet aangeboren hersenletsel. Met taart en vuurwatervallen werd de dag door burgemeester Heleen vanRijnbach en Sascha Hoogkamer, district manager Amarant op feestelijke wijze geopend.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.


Recordaantal
In 2014 waren ruim 325.000 Nederlanders actief bij ruim 8.600 klussen, een recordaantal.

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Vitale werknemers zijn productief, creatief, mentaal weerbaar en continu inzetbaar.

Volgende

Veel gegeven oefeningen voor schouderklachten en rugklachten staan nu op ons you tube kanaal centrumfit