16/07/14

Op maandag 14 juli is ons nieuwe label, SPORT30, gepresenteerd.

SPORT30 is ontstaan door goed te luisteren naar alle klanten die in de afgelopen jaren een bezoek hebben gebracht aan centrumFIT. Met SPORT30 spelen we in op de huidige leefstijl, waarbij we voor iedereen die graag gezond wilt blijven een passende sportvorm hebben gevonden.

Met SPORT30 kun je altijd sporten, maar belangrijker nog…altijd met de juiste persoonlijke begeleiding.

SPORT30 is een trainingsvorm waarbij in 30 minuten onder begeleiding van een Functional Trainer je kracht, lenigheid, conditie en stabiliteit wordt verbeterd. In een circuitvorm worden meerdere oefeningen in een snel tempo doorlopen.
Na 30 minuten heb je je totale workout afgerond. Dan kun je stoppen, maar je kunt het circuit ook zo vaak als je wilt doorlopen.

SPORT30 staat niet alleen voor 30 minuten trainen, maar ook voor Samen, Plezier, Outdoor, Resultaat enTraining.

SPORT30 sluit aan bij de huidige invulling van onze beschikbare tijd. SPORT30 is overal uit te voeren. Op het buitenterrein van centrumFIT, in je eigen woonkamer, op je werk en op het sportveld. Daarom verslaat SPORT30 ieder excuus. Je kunt zelf bepalen wanneer en vanaf welke locatie je wilt gaan sporten.

Interesse: bezoek de website www.sport30.nl

IMG_5051 CF buiten foto (6)Luyten bewerkt

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Een op de drie werknemers die ziek thuis zit, heeft psychische klachten door stress van het werk. Minister Lodwijk Asscher van Sociale Zaken trekt vanaf volgend jaar extra geld uit om werkstress tegen te gaan. ,,Ik ben enorm geschrokken van de...

Volgende

Veel gegeven oefeningen voor schouderklachten en rugklachten staan nu op ons you tube kanaal centrumfit