16/07/14

Op maandag 14 juli is ons nieuwe label, SPORT30, gepresenteerd.

SPORT30 is ontstaan door goed te luisteren naar alle klanten die in de afgelopen jaren een bezoek hebben gebracht aan centrumFIT. Met SPORT30 spelen we in op de huidige leefstijl, waarbij we voor iedereen die graag gezond wilt blijven een passende sportvorm hebben gevonden.

Met SPORT30 kun je altijd sporten, maar belangrijker nog…altijd met de juiste persoonlijke begeleiding.

SPORT30 is een trainingsvorm waarbij in 30 minuten onder begeleiding van een Functional Trainer je kracht, lenigheid, conditie en stabiliteit wordt verbeterd. In een circuitvorm worden meerdere oefeningen in een snel tempo doorlopen.
Na 30 minuten heb je je totale workout afgerond. Dan kun je stoppen, maar je kunt het circuit ook zo vaak als je wilt doorlopen.

SPORT30 staat niet alleen voor 30 minuten trainen, maar ook voor Samen, Plezier, Outdoor, Resultaat enTraining.

SPORT30 sluit aan bij de huidige invulling van onze beschikbare tijd. SPORT30 is overal uit te voeren. Op het buitenterrein van centrumFIT, in je eigen woonkamer, op je werk en op het sportveld. Daarom verslaat SPORT30 ieder excuus. Je kunt zelf bepalen wanneer en vanaf welke locatie je wilt gaan sporten.

Interesse: bezoek de website www.sport30.nl

IMG_5051 CF buiten foto (6)Luyten bewerkt

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Reflextherapie is gebaseerd op de stimulatie van een of meerdere gebieden van het lichaam dat leidt tot een reflex die de balans van het hormoonsysteem, het spijsverterings-kanaal of een orgaan kan herstellen. Door middel van de Luxomed kan de kla...

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein