01/01/15

“De dagen vliegen. De weken vliegen. De jaren vliegen. Als we geluk hebben, leven we een onvoorstelbare hoeveelheid weken. Maar hoeveel van die weken kun jij je herinneren? Van welke weken heb jij iets geleerd? In welke weken heb jij iets bereikt? Welke weken waren belangrijk?”

Dit staat te lezen op de achterkant van het boek “HELWEEK” geschreven door de nummer één mental coach van Noorwegen Erik Bertrand Larssen. Hij is een veelgevraagd internationaal spreker en werkt als mental coach voor bekende topatleten en topmanagers.

Dit is ook in Nederland niet ongemerkt gebleven en zijn HELWEEK heeft al in verschillende media gestaan, zoals FITmagazine, AD, Marie Claire, NRC next, POW news, Grazia. Tijdens de week zal waarschijnlijk radio 538 en Q music hieraan veel aandacht aan besteden en mogelijk zelfs deelnemen. Hier wil jij dus ook bijzijn!

CentrumFIT gaat de uitdaging aan om mee te doen met de Kickstart van 2015: Nationale HELweek 19 januari t/m 25 januari 2015. En jou wil ik daarvoor ook uitdagen! Iedereen kàn meedoen, maar durf jij t aan?

Van maandag 5 uur ’s ochtends tot zondagavond 22 uur. Stap uit je comfortzone, doorbreek je dagelijkse routine en leer verder reiken dan normaal. Als je tachtig wordt, heb je in totaal 4160 weken geleefd. HELweek is een week die daar met kop en schouders bovenuit steekt.

Laat ons weten of je de uitdaging aangaat. Er is namelijk wel wat voorbereiding gewenst, dus reageer snel!

Hieronder staat alvast wat meer informatie over de HELweek. En meer is te vinden op www.helweek.nl

Heb jij goede voornemens voor volgend jaar? Minder achter je bureau zitten? Flink wat kilo’s afvallen? Stoppen met roken? Gezonder eten? Meer sporten? Gaan voor die promotie? Een betere werk-privé balans creëren? Meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een eigen onderneming starten? Beter samenwerken met je team? Of iets heel anders?

Kickstart 2015 van 19 tot en met 25 januari 2015 met de Nationale Helweek !

Negentien januari is ooit uitgeroepen tot Blue Monday. Het is de dag dat veel mensen een beetje depri zijn, omdat er van hun goede voornemens nog niets terecht is gekomen. Wij willen dat dit jaar anders laten zijn en daarom organiseren we een Nationale Helweek.

Begin het nieuwe jaar goed en doe mee! Dan weet je zeker dat je van voornemens tot werk in uitvoering komt!

Wat is een helweek precies?

Een helweek is een mental training methode, bedacht door de Noorse trainer en coach Erik Bertrand Larssen. Gebaseerd op de helweek uit het leger, komt het neer op 7 dagen afzien, 7 dagen jezelf uitdagen en leren van wat je allemaal tegenkomt. Na één week heb je jouw doelen en prioriteiten helder, heb je een begin gemaakt met nieuwe, betere gewoontes en je to-do lijst weggewerkt. Resultaten die je motiveren om door te gaan en de veranderingen vast te houden! Lees hier meer over het boek en de Gouden Regels en Thema’s waar je in een helweek mee aan de slag gaat.

De Nationale Helweek is dan ook een week die JOU iets oplevert. Gebruik deze week én de energie van alle andere helwekers en geef 2015 een kickstart!

helweek-dagen-thema

 

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

werknemers die regelmatig bewegen productiever zijn en zich positiever uitlaten over hun collega's.

Volgende

Veel gegeven oefeningen voor schouderklachten en rugklachten staan nu op ons you tube kanaal centrumfit