30/11/14

Op zaterdag 29 november werd er weer gestreden op te tennisbanen van TopShot in Etten-Leur tijdens het derde Mini-Maxi toernooi.

Vanwege de tenniservaringen van Eline de Lange-Braat uit het verleden ontstond drie jaar geleden het idee om op de laatste zaterdag van de maand November een Mini-Maxi toernooi te organiseren waaraan iedereen kon deelnemen. Gezelligheid is het belangrijkste, maar desondanks werd er ook om ieder punt hard gestreden.

Dit jaar was het voor de tweede keer dat we ook weer konden genieten van de regionale tennistalenten die trainen bij tennisWB. Door de talenten te matchen met senioren uit de 3 categorie ontstonden er lange rally’s met flinke tempowisselingen.

Daarnaast konden we dit jaar ook genieten van 3 actieve collega’s: Laurens Haxelmans, Marc Nuyens en Nardie van Ginneken. Zij geven het centrumFIT gevoel extra glans.

Kortom: wij vonden het weer een geslaagd toernooi en hopen volgend jaar weer op zo veel enthousiaste koppels.

2014-11-29 13.53.37

 

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Hersenschade door een sportongeval blijkt veel vaker voor te komen dan gedacht. Afgelopen jaar overkwam het 3200 mensen. Jaarlijks overlijden zes mensen aan hoofdletsel dat tijdens het sporten is opgelopen. De gevaarlijkste activiteiten zijn paardri...

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein