15/06/14

Deze unieke, in Nederland alleen bij Jacob Wijnstra, af te nemen fietsmeting is ook aanwezig tijdens onze Open Dag.
Kosten 250 euro, maar dan heb je ook wat.

Dit revolutionaire systeem is een pasfiets, welke tot op 0,3 watt nauwkeurig wattages kan meten, links en rechts afzonderlijk, gekoppeld aan hartslag en cadans. Maar hiernaast maakt dit systeem een volledige analyse van de manier waarop u tijdens de pedaalomwenteling kracht zet. Hoeveel, maar ook welke richting op. Met deze data kunnen wij zien welke spieren bij u dominant zijn in de pedaalomwenteling en kunnen we er dus voor zorgen dat spieren die te weinig belast worden meer mee gaan doen, of spieren en pezen die overbelast worden wat meer rust krijgen. Op deze manier kan de efficiëntie fors verbeterd worden, maar kunnen klachten dus ook verminderd of voorkomen worden. Daarnaast kan het systeem weergeven wat bijvoorbeeld de versnelling van de voeten is en er kunnen volledig betrouwbare inspanningstesten afgenomen worden.

De grootste kracht van dit systeem zit hem in de trapefficiëntie analyse die we tijdens de fietsmeting kunnen maken. Zo kunnen we tijdens de fietsmetingen direct zien wat voor effect de aanpassing van de fiets heeft op de krachtoverbrenging, trapefficiëntie en symmetrie. Daarnaast krijgt u aandachtspunten mee om op te letten in de toekomst. Ook kunt u later langs komen voor een vervolgmeting om te zien of u verbetert bent in de efficiëntie.

Neem wel je eigen racefiets mee, anders kun je deze fietsmeting niet uitvoeren!

Apex

Klik hier voor het nieuwsoverzicht.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein