Bij centrumFIT Coaching & Counseling staat gedragsverandering met betrekking tot het voedingspatroon voorop. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van één van de diverse diëten die er op de markt zijn. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat diëten kunnen leiden tot obesitas en dat duurzaam afvallen alleen kan worden bereikt door middel van gedragsverandering.

Tijdens een uitgebreide intake en met diverse testmethoden wordt er per persoon bekeken welke voedingsstoffen of hormonen invloed uitoefenen op uw gewicht. Dit kan een overgewicht zijn, maar ook een ondergewicht.

CentrumFIT Coaching & Counseling helpt u hierbij door:

  • Inzicht te geven in de energiebronnen van voeding
  • Te laten ervaren wat uw lichaam met voeding doet
  • Andere belangrijke factoren bij de begeleiding te betrekken zoals bewegingen stresscounseling
  • Zo nodig inzetten van orthomoleculaire voedingssuplementen

Uiteindelijk gaat het erom dat u zich goed voelt in uw lichaam en dat u energie haalt uit uw voeding om vitaal te kunnen leven (i.p.v. dat voeding energie kost om door het lichaam te verbranden).

Wij leren u te luisteren naar de signalen die uw lichaam geeft. Heeft u echt een lege maag? Of heeft u gewoon zin in iets lekkers? Via individuele trajecten en workshops krijgt u handvatten aangereikt. 
Zo wordt afvallen werkbaar en interessant. Eten krijgt een andere plaats in uw leven. 
Deze individuele en persoonlijke aanpak geeft een beter resultaat op de langere termijn.

 

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Reflextherapie is gebaseerd op de stimulatie van een of meerdere gebieden van het lichaam dat leidt tot een reflex die de balans van het hormoonsysteem, het spijsverterings-kanaal of een orgaan kan herstellen. Door middel van de Luxomed kan de kla...

Volgende

Hypnose is een staat van ontspanning, waarbij je het bewuste denken even opzij zet en je gaat werken aan het onderbewuste deel van het brein