Het NES provision systeem is een holistische methode gericht op het harmoniseren van het lichaamsveld met als doel het bevorderen van de vitaliteit en energie van een individu.

Zonder het lichaam te belasten wordt er binnen 30 seconden een scan gemaakt welke je inzicht geeft waar het lichaamsveld blokkeert en waar het informatie of energie verliest. Bovendien laat het systeem zien door welke verstoringen (stralingen, chemische oplosmiddelen, toxinen, e.d.) het lichaam minder goed functioneert.

De cliënt legt eenvoudig zijn of haar hand op een soort grote muis en binnen een minuut geeft de computer meer dan 150 uitslagen van het lichaamsveld via extreem gedetailleerde anatomische afbeeldingen weer.

Deze afbeeldingen bevatten o.a.:

  • organen en orgaansystemen
  • voedingsinvloeden o.a. vitaminen, mineralen, allergieën
  • spier- en skelet systeem
  • omgevingsinvloeden zoals toxinen en straling
  • emoties, inclusief trauma’s en shock

De coach zal samen met u de scan lezen, waarbij hij/zij uitleg geeft over de resultaten zodat u begrijpt wat er in het lichaamsveld en lichaam gebeurt.

 

 

“Ik vergelijk het lichaam soms met een auto. Om lekker te rijden moeten er verschillende dingen kloppen zoals de uitlijning, een volle tank, een goede routeplanning, etc. Als er door omstandigheden iets niet klopt, loopt een auto ook niet lekker. Voel je je moe, gestrest, uitgeblust of zit je niet lekker in je vel en weet je niet hoe dat komt, dan kan de NES Health snel uitkomst bieden”, aldus Marieken.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Vitale werknemers zijn productief, creatief, mentaal weerbaar en continu inzetbaar.

Volgende

Veel gegeven oefeningen voor schouderklachten en rugklachten staan nu op ons you tube kanaal centrumfit