Gezien de tendens in de huidige maatschappij, waarin de mens steeds individualistischer lijkt te worden en veranderingen in een mensenleven steeds sneller ontstaan, willen wij op een laagdrempelige manier direct ingrijpen bij het ontstaan van de problemen op fysiek en mentaal vlak. De persoonlijke aandacht en begeleiding die wij bieden zal ervoor zorgen dat een mens niet te lang worstelt met zijn/haar problemen en zich daardoor niet langer ongelukkig, uitgeblust, moe, of geprikkeld voelt en eventueel langdurig uit het arbeidsproces is.

Om centrumFIT Coaching & Counseling succesvol te maken bieden wij individuele begeleiding met gerichte ondersteuningen o.a. NES Health, kinesiologie, sportbegeleiding, Bach Bloesemtherapie en Hollandse Bloesems, Orthomoleculaire Voedingsadviezen en supplementen.

Daarnaast is het centrum uniek in sfeer en uitstraling; professioneel met een snufje warmte en gevoel.

Contact
076 - 820 03 45
0164 - 745 071

Een op de drie werknemers die ziek thuis zit, heeft psychische klachten door stress van het werk. Minister Lodwijk Asscher van Sociale Zaken trekt vanaf volgend jaar extra geld uit om werkstress tegen te gaan. ,,Ik ben enorm geschrokken van de...

Volgende

Veel gegeven oefeningen voor schouderklachten en rugklachten staan nu op ons you tube kanaal centrumfit